Chokladform - Egg

Pralinform för choklad och melts.
139,00 kr
I lager
Endast 3 kvar

Fri frakt över 990 SEK

Leverans inom 2-4 arbetsdagar

30 dagars ångerrätt

Med chokladformen av polystyren kan du göra vackra, glansiga praliner till t.ex julbordet eller som gåva åt en vän!

  • Formens storlek: ca 2 x 13,5 x 27,5 cm.
  • Storlek på en pralin: ca 2,5 x 3,2 x 1,5 cm
  • Handdisk.
  • Användningstemperatur -20 - +80 grader Celsius, inte lämplig för mikrovågsugn eller ugn.

Före första användningen och efter varje användning bör formen diskas noggrant i ljummet vatten med tvål. Torka formen ordentligt och polera den med en luddfri duk. Du kan måla formen med chokladmålfärg eller med kakaosmör och pulverfärger. Temperera chokladen eller använd meltsknappar. Häll chokladen i formen och låt den stelna en stund för att bilda ett skal, vänd sedan formen upp och ner för att tömma överlopps choklad. Chokladen och Deco Meltsen kan återanvändas. När skalet har stelnat kan du fylla pralinen med den fyllning du vill ha, observera att fyllningen inte får vara för varm då den isåfall smälter chokladen. Fyll sedan på med choklad eller melts för att ge pralinen ett botten. Lägg formen i kylskåpet en stund innan du lösgör pralinerna. Tempererade praliner och praliner av melts kan lösgörasenkelt ur formen genom att knacka till formen lite.

Slå in pralinerna snyggt i till exempel en cellofanpåse och ge dem i present!

Mer information
Material Polystyren
Recensera produkten
Du recenserar:Chokladform - Egg
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!
     Liten Slickepott, trä-stål
    Liten Slickepott, trä-stål
    39,00 kr
    Ej i lager
    Silikomart Slickepott med termometer
    Slickepott med termometer
    299,00 kr