Skogens Djur - Barnkalas

Skogens Djur

Skogens djur är väldigt intressanta figurer i barnens ögon. När du väljer skogens invånare som kalastema, blir ditt barn och hens vänner säkert mycket glada. Rävar, björnar, vargar, små söta igelkottar och harar är alla med och firar det glada barnets födelsedag.

Duka bordet med muggar och tallrikar med djurtema. Det finns också servetter som passar till temat. Tillsätt dekorationer av trä, kottar och mycket grönt på festbordet. En rolig födelsedagstårta skapar du med hjälp av skogens djur-dekorationer, som cake toppers, tårtljus eller en hel rävformad tårta. Du kan plocka blommor, halmstrån och andra dekorationer från trädgården. Eller så kan du köpa konstgjorda blommor, gröna kvistar och olika sorters vinrankor för att skapa stämning på festbordet.

Ballonger med djurmotiv är alltid roliga, och till exempel en svanformad pinjata hänger från taket som om den simmade i sjön.

Stämningen på ett kalas med skogstema är alltid spännande och skogens djur är på festhumör. Med detta tema ger du ditt barn en oförglömlig fest!