Bröllopsteman

Att välja ett bröllopstema är en viktig del av bröllopsplaneringen. Med rätt och matchande färger skapas en stämning som återspeglar din personlighet.

Ett bröllopstema är konsekvent i hela designen och kräver inte mycket. Om du planerar temat och dekorationerna väl kommer ditt bröllop att bli minnesvärt och fotografernas bilder blir bara vackrare. Något så enkelt som färgharmoni skapar en sammanhängande bild och för vissa kan det också betyda att man måste satsa på detaljer och dekorationer.

Bröllopslokal och bröllopssal

Häät veden äärellä

Både lokalen och salen ska passa in i temat. Om du gifter dig vid havet är det en bra idé att använda ett nautiskt tema. Om ni båda är musiker eller intresserade av musik - låt det synas på bröllopet. Kanske vill du gifta dig i en gammal bondgård på landet - då kan ett rustikt bröllopstema vara perfekt. Om du bor i ett naturnära område i norr kan du dekorera borden med grenar och maten med bär. För ett rustikt bröllop kan vi rekommendera vårt tema Sweet Rose Wedding. Ditt bröllop kan vara vad du vill - det viktiga är att det återspeglar DIG

Sommarbröllop

Många gifter sig på sommaren - vilket ofta gör det mycket lättare att organisera eftersom vissa bröllop kan hållas utomhus. Men se till att boka din sal, catering och tjänster i god tid, eftersom juli och augusti är hektiska tider för arrangörerna. I början av juni är det däremot många examensfester och i slutet av juni är det midsommar, så många tycker att juni redan är "uppbokat" för andra fester. Planerar du ett sommarbröllop? Här finns fler inspirationsbilder som du kanske är intresserad av.

Vinterbröllop

Talvihäät

Bara för att du har ditt bröllop på vintern betyder det inte att det är ett okonventionellt bröllop. Välj ett tema som inspireras av vädret - den magiska känslan av vinter. När det gäller din outfit kan du tänka dig en Disney-prinsessa och bära en glittrande bröllopsklänning och en underbar liten päls för att hålla kylan borta. Kanske föredrar du ett tema med ljusblått, silver och naturvitt. Du kanske är rädd för att dessa färger är kalla, men tänk om och titta på tyger, texturer, mönster och utsmyckningar och tänk på hur charmiga de kan vara. Alternativt kanske du vill ha livliga färger. De uppenbara färgerna är guld, rött och varmt orange. Du kan ta med dig dessa rika årstidsfärger till ditt bröllop genom att ha rosor, törnen och bär på både bröllopsbuketten och borden. Behöver du inspiration till din design? Kolla in dessa idéer för vinterbröllop.

Bröllopsdekoration

Du kan enkelt välja matchande bröllopstillbehör genom att köpa produkter från ett och samma bröllopstema. Det gör det lätt att hitta bröllopsdekorationer som passar bra ihop med färgerna. Då slipper du leta igenom alla bröllopsprodukter och sparar tid. Vi strävar efter att erbjuda attraktiva bröllopsteman som är aktuella och trendiga.

Det är också möjligt att du hittar produkter från andra festteman som passar till ditt kommande bröllop, eller enskilda produkter som kompletterar ditt bröllopstema. Du kan göra ditt bröllop mer personligt genom att kombinera produkter från olika kategorier och teman. Du kan till exempel lägga till tropiska bladprydnader och roséguld till ditt bröllopstema för att skapa en fantastisk kontrast.