Frozen 2 - Frost kalas

Disneys animationsfilmer Frost och Frost 2 är populära bland barn, och kanske vill de också ha ett eget Frozen-kalas? Duka festbordet med papptallrikar och muggar med de bekanta Frozen-figurerna Elsa, Anna och Olof. Dekorera med ljusblått, vitt, iridescent, silver och lila färger. Hos oss hittar du ett stort urval av dekorationer för att skapa ett sagolikt och kristalliskt snölandskap som är utmärkt till Frost-temat. Du kan dekorera med exempelvis honeycombs, pompoms, ballonger och serpentiner.

Frozen-serveringen behöver inte vara invecklad. Dekorera tårtan med bekanta Frozen-figurer, som Elsa-tårtdekoration, Anna-tårtdekoration eller Olaf-tårtdekoration. Du kan även använda Frozen-tårtbilder; barn älskar att se sina favoritkaraktärer på tårtan!

Kanske födelsedagsbarnet själv vill klä ut sig till isprinsessa med en Elsa-klänning eller Anna-klänning? Till en rolig kompispresent kan du använda exempelvis en Frozen-tiara eller Frozen-klistermärken. Som en programpunkt på kalaset kan ni även skapa era egna prinsessdiadem!