Tårtdekorationer till bröllop, födelsedagskalas och andra fester

Tårtdekorationer

Här hittar du tårtdekorationer för tårtor, muffins och cupcakes för alla tillfällen och festligheter. Genom att kombinera cake toppers, tårtvimplar, favoritfigurer och tårtljus skapar du en drömtårta där endast fantasin är gränsen.

Hos oss hittar du tårtdekorationer av trä, metall och plast. Till exempel en lätt och enkel gräddtårta eller bakelse kan bli både stilig och trendig med de rätta dekorationerna. Med strössel kan du tillsätta lämpliga färger och skapa en vacker yta.

Tips! Med hjälp av filterverktyget kan du sortera dekorationerna enligt tillfälle och festliget. På det här sättet hittar du enkelt och snabbt till exempel bröllopstårtans dekorationer eller födelsedagsdekorationer.

Vi vill ännu påminna om att en tårta som ser bra ut behöver de rätta verktygen, som till exempel en högklassig palettkniv, en hög tårtskrapa samt lämpliga utstickare. Allt detta hittar du hos oss i bakningsavdelningen. Lycka till med bakningen, och som alltid vill vi se dina konstverk! Ta ett foto av ditt bakverk och använd #mydreamdayse på Instagram, så kanske vi delar ditt foto på våra kanaler.