Möhippa - Tillbehör och teman

Ordna en underbar och minnesvärd möhippa! En möhippa handlar om att göra något speciellt med dina vänner, en dag som du kan se tillbaka på med ett leende i många år framöver!

För många människor är möhippan en viktig tradition, så det är värt att planera noga i förväg. Det är viktigt att alla, särskilt blivande bruden, har roligt och att dagens program passar hennes smak. Förr var det vanligare att skämma ut blivande bruden, men numera ligger tyngdpunkten på en gemensam upplevelse som passar firarens smak. Det är viktigt med en god laganda och att göra saker tillsammans.

Att äta i gott sällskap är ett traditionellt programnummer på möhippan. Skapa en underbar stämning vid mattillfället genom att duka vackert. Hos oss hittar du tillbehör för att göra en fin dukning till möhippan, som t.ex. möhippe-tallrikar, pappmuggar, sugrör och servetter. Skapa en härlig feststämning med dekorationer för möhippor, som banners och ballonger. Du kan fundera på vad som skulle vara ett lämpligt tema för möhippan och dekorera därefter. För bruden finns även också axelband med passande texter som "Bride to Be", samt även slöjor och diadem. 

Se till att ta bilder av den härliga kvällen och gör ett fotoalbum till bruden!