Enhörning - Barnkalas

Enhörning

Välkommen till vår produktkategori där du hittar både verkliga och fantasifulla magiska produkter. Detta är ett perfekt kalastema för små enhörningsfans. Vi på My Dream Day tycker att enhörningar är fantastiska! De är magiska och deras tårar är botande, man kan rida på dem, och enligt legenden fiser de regnbågar och äter glitter. Vem skulle inte vilja ha dessa varelser med på kalaset? Det är lätt att förstå varför enhörningar har redan länge varit barnens favorit!

yksisarvinen teemajuhlat

Vilka dekorationer passar till enhörningskalas?

Denna kategori har ett stort urval festdekorationer, som säkert gör kalaset lyckat. Dekorera bordet med pappmuggar, sugrör, tallrikar och servetter. Tillsätt tårtdekorationer, ballonger, regnbågar, pappersdekorationer, stjärnor och andra härliga festtillbehör.

Vi rekommenderar att du testar en enhörningspinjata, som hör till de populäraste kalasprogrammen. Även folieballonger är populära. OBS! Det finns en risk att födelsedagsbarnet inte vill söndra pinatan - den är för söt för att söndra.

Du hittar också bakningstillbehör som enhörningsutstickare, muffinsformar som hör till temat och enhörningsströssel. Med dessa skapar du en underbar tårta till enhörningskalas. Ofta dekoreras tårtor med Candy Melts eller spritsningar, som du hitta på vår bakningsavdelning.

Till födelsedagskalas används ofta pastellfärgade dekorationer, som stjärnor och regnbågar. Låt din fantasi skapa ett sagolikt barnkalas, där glittret flyger. Till barnkalas hittar du hos oss även roligt program som en unicorn-grisknorrlek. Fler roliga födelsedagslekar hitta du på vår blogg.

Vi hoppas att du hittar många fina dekorationer till ditt kalas. Kolla igenom denna kategori, så är du 110 procent färdig för enhörningskalas!

Yksisarvinen juhlakattaus