Bakningstillbehör - Allt till bakningen

Bakning

Allt du behöver för att baka! Saknar du glädjen i att göra med händerna, knåda, vispa eller spritsa? Vill du känna den underbara doften av en hembakad bulle eller brödlimpa i ditt hem? Hittar du inte i ditt köksskåp hemma allt du behöver för att baka? Då har du har hittat rätt ställe för att fylla dina skåp med allt du behöver!

Vi har allt du behöver för bakning, te.x. tårtformar, tårtfat, muffinsformar, strössel, tyllar och smaksättare. I vårt sortiment finns de bästa varumärkena som bl.a. Wilton, PME, FunCakes, Städter, House of Marie och Pufz.

Valukakku synttäreille

Är du en av dem som bakar ofta eller bara ibland? Bakning blir mycket roligare och mer inspirerande med My Dream Day:s tårtdekorationer, tårttillbehör och bakredskap. Tårtan är ofta baserad på ett recept, men slutresultatet och presentationen kan anpassas efter allas smak.

Ta en titt på våra tårtdekorationer så hittar du säkert något som passar både för vardagliga bakverk och mer speciella tillfällen. Låt dig inspireras i din vardag och låt din kreativitet lysa igenom i din bakning. Högtider firas ofta med goda vänner, god mat och utsökta kakor och tårtor. En enkel sommartårta med klassisk sommardekoration med flaggor och säsångsbetonade bär, kommer att förgylla midsommarhelgen. Cupcakes med ett skräck-tema gör Halloweenfesten spännande för barnen (och varför inte även för vuxna).

Låt inspirationen flöda fritt och gör din bakning annorlunda och personlig. Detta är något som både vuxna och barn kommer att njuta av. Det är roligt att baka och det är ännu roligare om hela familjen deltar. Från My Dream Days sortiment hittar du säkert något som passar för ditt bakverk och stil, från barnkalas till vuxenkalas och säsång högtider. Vårt breda utbud innehåller allt du behöver för att baka.

Muffinien tekeminen on hauskaa lapsillekin

Hitta bakningstillbehör och tårtdekorationer till kommande högtider, som dop, bröllop, jul, påsk, Halloween. Hitta rätta färgsättare till ditt bakningsverk, te.x. pastafärger, sprayer, pulverfärg eller skriv text på ditt bakningsverk med livsmedelspennor. Du hittar garanterat rätt produkter för varje fest eller vardagligt tillfälle här.