Sockerpasta

My Dream Day erbjuder ett stort urval av sockerpasta från de populäraste tillverkarna, som Wilton, Renshaw och FunCakes. Alla våra sockermassor är lätta och behändiga att arbeta med.

Till vad används sockerpasta?

Sockerpasta används för många ändamål inom dekorering av bakverk och tårtor. Med den kavelvänliga och snabbt torkande sockerpastan kan du glasera tårtor, göra exempelvis ätbara blommor som dekoration till bakverk, eller forma olika figurer till barnens födelsedagstårtor.

Sockerpasta kan färgas med pastafärger. På ytan kan man rita med livsmedelspennor, eller tillsätta härliga detaljer med pulverfärger.

Vad är kavelredo sockerpasta?

Sockerpasta som är färdig för kavling och tillplattning är ett gott val för glasering av perfekt platta tårtor. Du kan använda sockerpasta till både stora och små och olika tårtors glasyr.

Kavelvänlig sockerpasta är redo för användning genast efter öppning av paketet. Knåda sockerpastan tills den är en aning böjlig, och kavla massan tills den är lagom tjock på en silikonbas eller en bas som är strödd med florsocker.

Hur förvaras sockerpasta?

Sockerpasta förvaras alltid i rumstemperatur. Öppnade förpackningar lönar det sig att förvara i en lufttät burk eller väl inslagen i plastfolie, annars torkar sockerpastan.