My Dream Day - Glädje av skapande

My Dream Day skapades från en längtan efter att ge vardagen och festerna den där lilla extra guldkanten. Vårt mål är att inspirera och erbjuda underbara produkter, oavsett om det handlar om att dekorera, baka eller pyssla.

Som ett familjeägt företag är det kärleken till de små detaljerna och glädjen i det dagliga livet som driver oss. Själva My Dream Day grundades 2019 med en inriktning på festtillbehör som säljs via vår e-handel. Vi har snabbt växt till en ledande nordisk aktör inom fest- och bakningsartiklar. Idag har vårt lager expanderat till nästan 1000 kvadratmeter och vårt sortiment innehåller över 10000 produkter, som omfattar allt från festförberedelser och bakning till pyssel.

Kundtillfredsställelse står i centrum för vår verksamhet. Vi strävar efter att sprida glädje till dig och dina nära och är övertygade om att inspiration är kärnan i varje framgångsrik fest. Därför arbetar vi ständigt med att erbjuda nya och glädjande produkter på vår webbsida. Vi välkomnar alla dina frågor, tankar och idéer med öppna armar. Tveka inte att kontakta oss. 

 

Kontaktuppgifter:

kundservice@mydreamday.se
Telefon: 08-502 801 40 (må-fre 08.00 - 11.00 samt 12.00 - 16.00)

My Dream Day - Rakkaudesta luomiseen ja juhlaan My Dream Day - Rakkaudesta luomiseen ja juhlaan