Folieballong - Super Mario, 55x83cm

Folieballong - Super Mario, 55 cm x 83 cm.

79,00 kr
I lager
Endast 5 kvar

Fri frakt över 990 SEK

Leverans inom 2-4 arbetsdagar

30 dagars ångerrätt

Super Mario folieballong.

Storlek ca 55 cm x 83 cm.

Levereras tom.

 

BRA ATT VETA

Folieballongen kan fyllas med luft eller helium. Om du fyller folieballongen med luft, kan du använda ett vanligt sugrör (ingår inte). En folieballong fylld med helium reagerar på temperaturförändringar, i kyla kan folieballongen verka tommare och vid rumstemperatur expanderar folieballongen tillbaka till sin ursprungliga storlek. För inte en heliumfylld ballong i höga temperaturer då den kan spricka om temperaturen stiger drastiskt. 

Folieballongen har en automatisk ventil som stängs automatiskt, förslut inte folieballongen genom att knyta. Folieballongen kan tömmas med ett vanligt sugrör och fyllas på igen.

 

VARNING! Ej för barn under 3 år. Vi rekommenderar att ballongen endast används under en vuxens uppsikt.

Folieballongen kan leda ström så se till att ballongen inte kommer i kontakt med oskyddade elledningar eller elapparater. Fäst inga metallband på ballongen. Släpp inte ballongen ut i naturen då ballongen inte är biologiskt nedbrytbar. 

Om du fyller ballongen med helium så reagerar ballongen på temperaturväxlingar. I kall luft kan ballongen verka vara tommare och i varmare luft så spänns ballongen ut till sin ursprungliga storlek. För inte en heliumfylld ballong i höga temperaturer då den kan spricka om temperaturen stiger drastiskt.

Recensera produkten
Du recenserar:Folieballong - Super Mario, 55x83cm